Tsjeppetalk is een praktijk ontstaan uit een droom, elke dag wordt er verder aan deze droom getimmerd.


Ondertussen willen we in onze praktijk ruimte bieden, een veilige plek creëren om jullie verhaal te starten, te ontwikkelen en te laten groeien.

Zoals in het Infant Mental Health gedachtengoed zijn wij er van overtuigd dat de eerste 1000 dagen van een kind zeer belangrijk zijn, daarom breiden we vanaf nu onze werking uit naar alle ontwikkelingstadia in het verhaal van een kind en de geboorte van een ouder.  


Inge Verreet

Klinisch psycholoog en psychotherapeut

Coördinator en oprichter van de praktijk

Hallo, ik ben Inge, getrouwd en mama van 2 dochters en een zoon.

Ik ben erkend klinisch psychologe met een specialisatie in kinderen en jongeren. Naast mijn basisopleiding heb ik me verder verdiept in het therapeutisch werken met kinderen en jongeren. Mijn therapeutische vaardigheden en theoretische kennis heb ik aangescherpt tijdens een meerjarige postgraduaatsopleiding Experiëntieel – en Ontwikkelingsgerichte psychotherapie aan de universiteit Antwerpen.

Tijdens mijn therapie opleiding mocht ik voor het eerst proeven van het Infant Mental Health gedachtengoed en perinataal welzijn, sindsdien richt ik me meer en meer op het werken met aanstaande ouders en prille ouders. En specialiseer ik me verder in de psychologie binnen het peripartum en parent-infant mental health. 

Naast mijn opleidingen heb ik jaren ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren binnen de bijzondere jeugdzorg en een residentieel therapeutische setting.

Op dit moment ben ik werkzaam op de afdelingen materniteit, materniteit intensieve zorgen, neonatologie, pediatrie en pediatrie intensieve zorgen in het ZNA Middelheim en Paola Kinderziekenhuis. Hier heb ik het voorrecht ouders te begeleiden bij een medisch gecompliceerd ouderschap.

Enkele jaren geleden greep ik de kans om een praktijkruimte te openen, stilaan timmer ik verder aan mijn droom.


Ik ben bestuurslid bij de Psychologenkring Antwerpen Noord (PAN), aangesloten bij een beroepsvereniging en lid van de Vlaamse Vereniging voor Experiëntiele Psychotherapie.

Ik volg regelmatig intervisie, supervisie en opleidingen.


Erkend door psychologencommissie (782107925) en RIZIV (283300).


Hallo, ik ben Billie. Je kan mij tegen komen in de praktijk en op indicatie word ik ingezet als begeleidingshond.