Team


Inge Verreet

Foto psychologe
0479 25 85 37
inge@tsjeppetalk.be
Hallo, ik ben Inge, getrouwd en mama van 2 dochters en een zoon.

Ik ben erkend klinisch psychologe met een specialisatie in kinderen en jongeren. Naast mijn basisopleiding heb ik me verder verdiept in het therapeutisch werken met kinderen en jongeren. Mijn therapeutische vaardigheden en theoretische kennis heb ik aangescherpt tijdens een meerjarige postgraduaatsopleiding Experiëntieel – en Ontwikkelingsgerichte psychotherapie aan de universiteit Antwerpen.

Tijdens mijn therapie opleiding mocht ik voor het eerst proeven van het Infant Mental Health gedachtengoed, sindsdien richt ik me meer en meer op het werken met aanstaande ouders en prille ouders.

Naast mijn opleidingen heb ik jaren ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren binnen de bijzondere jeugdzorg en een residentieel therapeutische setting.

Op dit moment ben ik werkzaam op de afdelingen materniteit, materniteit intensieve zorgen, neonatologie, pediatrie en pediatrie intensieve zorgen in het ZNA Middelheim en Paola Kinderziekenhuis. Hier, heb ik het voorrecht ouders te begeleiden bij een medisch gecompliceerd ouderschap.

Enkele jaren geleden greep ik de kans om een praktijkruimte te openen, stilaan timmer ik verder aan mijn droom om deze verder uit te bouwen.

Ik ben bestuurslid bij de Psychologenkring Antwerpen Noord (PAN), aangesloten bij een beroepsvereniging en lid van de Vlaamse Vereniging voor Experiëntiele Psychotherapie.

Ik volg regelmatig intervisie, supervisie en opleidingen.

Enkele jaren geleden greep ik de kans om een praktijkruimte te openen, stilaan timmer ik verder aan mijn droom om dit verder uit te bouwen.
e-logo van psychologen commissie